Amsterdamsestraatweg 554 te Utrecht  |  Routebeschrijving
A A

Bewijs van vaccinatie

Bewijs van vaccinatie voor reizen of toegang tot een evenement of binnenlocatie
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar assistentes@hapelinkwijk.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan laten we dit per e-mail aan u weten. Het heeft geen zin onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Actueel

17/01

Gezond blijven in de winter

Wat kunt u zelf doen om gezond te blijven in de winter? Kijk op deze p...

Lees meer
27/09

24 oktober staat de Griep-en pneumokokken vaccinatie gepland

De Griep-en pneumokokken vaccinatie staat voor dit jaar gepland op din...

Lees meer
Archief